Ik zie een #ster - Walter Wijnhoven

Geplaatst op 27/12/2011

Wie een vallende ster ziet, mag een wens doen. Zo luidt tenminste het gezegde. Bijgeloof natuurlijk. Maar jouw nieuwjaarswens projecteren op het hoogste gebouw van Nederland, dat kan wel! En... je steunt meteen een goed doel.

In deze tijd van het jaar kijk je waarschijnlijk terug op je prestaties in 2011. Wat ging er goed, wat kan beter, wat zijn je ambities? Een nieuwe baan, je ondernemersdroom waarmaken, eindelijk die reis maken? Of gewoon stoppen met roken? Pak het groots aan en deel je wens met heel Nederland. Want op Oudejaarsavond barst de #DeloitteWish-actie los. Via Twitter en Facebook kan iedereen nieuwjaarswensen laten projecteren in het megaformaat van 20 bij 30 meter. De Maastoren, het hoofdkantoor van Deloitte Nederland in Rotterdam, dient als ‘projectiescherm'.

Iedereen die meedoet, steunt bovendien stichting Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish vervult de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. En biedt hen de kracht om kind te zijn. Voor elke wens via DeloitteWish doneert Deloitte € 0,50. Hoe succesvoller de actie, hoe meer kinderwensen in vervulling kunnen gaan. Dus of jouw wens nu uitkomt of niet, je laat in elk geval die van anderen uitkomen!

Meedoen is leuk, gratis en voor iedereen. Verzin een mooie, lieve, grappige of romantische wens voor 2012. Deel je wens als tweet met #DeloitteWish via Twitter of Facebook. De leukste wensen worden op 31 december en 1 januari geprojecteerd. Al jouw vrienden, familieleden of (oud)studiegenoten kunnen meekijken via de site van #DeloitteWish. Of nog leuker: ze kunnen zelf meedoen! Vorig jaar bereikte #DeloitteWish via Twitter, waar het trending topic was, 152.000 mensen. Dat record moet uiteraard sneuvelen.

Hoe het precies werkt staat op www.deloittewish.nl. Je leest hier ook de wensen die anderen al hebben ingestuurd. Help jij mee om #DeloitteWish nog groter, persoonlijker en leuker te maken? Want hoe makkelijk kan het zijn: doe een wens en vervul die van een ander. Dus laat stralen die sterren. Veel inspiratie en alvast een geweldige jaarwisseling!

Bekijk de video van vorig jaar via http://bit.ly/fnqhMU